Oasi al Mar

Oasi al Mar duet
Així va començar tot

Oasi al mar

Oasi al Mar va ser el projecte amb el qual vaig fer el salt de la feina d’assessorament en exportacions a empreses catalanes a la música. Va ser un duet creat amb el Pol Oñate i fruit del treball de tres anys en van néixer dos discos que podeu escoltar a les plataformes online: Amars, cançons d’amor i mar i Els mars del sud.

El primer disc del duet

Amars, cançons d’amor i mar

És el resultat d’una producció multidisciplinarper a la qual van crear la música original. Es va estrenar el dia 5 de juliol del 2015 davant de mig miler de persones a l’escenari de la 49a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.

 

Un conjunt de cançons inspirades en les llegendes de mar de la Costa Brava, que versen sobre històries de pescadors, sirenes, dofins, pirates i altres personatges. Amb aquest treball podreu conèixer una petita pinzellada de la nostra cultura.

Un retorn als orígens del duet

Els mars del sud

Amb el segon disc, Oasi al Mar torna als seus inicis tot fent un viatge més extens. La primera ruta del duet era a cavall de Catalunya, Portugal, Brasil i Galícia. Amb Mars del Sud viatjaràs també a Mallorca, Andalusia, Itàlia, Cuba, Argentina, Uruguai, Perú i Cap Verd.

 

La presentació oficial es va fer a la Nova Jazz Cava de Terrassa divendres 3 de febrer del 2017 a quintet i amb diverses de les col·laboracions dels músics del disc.

Spotify

Spotify

Videoclip Ses Planes de Calella

Ses Planes de Calella és una de les cançons del disc Amars, cançons d’amor i mar. Per crear-la ens vam inspirar en una llegenda de la Costa Brava que narra un amor secret entre dos joves orfes.

Un resum en imatges

Tres anys de concerts